Welkom bij LAK!

 

BROW - Treatments

Wil je een keer een mooie vorm in je wenkbrauwen of wil je ze meer laten spreken? Dat kan met de brow treatments van het merk PERFECT EYELASH. Shapen doormiddel van epileren en harsen of tinten met Henna of wenkbrauwverf. We bespreken je wensen, tekenen de wenkbrauwen af en gaan aan de slag! 

Plan een afspraak

Brow LEVEL 1 - SHAPEN €15,- 

Aan de hand van een mal tekenen we de vorm van wenkbrauwen passend bij je gezicht. Daarna epileren en harsen we de wenkbrauwen in de gewenste vorm.


Brow LEVEL 2 - SHAPEN & TINTEN €25,-

Aan de hand van een mal tekenen we de vorm wenkbrauwen passend bij je gezicht. Daarna gaan we de wenkbrauwen epileren en harsen. Om je ogen sprekender te maken verven we je wenkbrauwen. Het verven is ook perfect bij lichte of grijs wordende haartjes.


Brow LEVEL 3 - HENNA BROWS €35,-

Geniet langer van geverfde wenkbrauwen doormiddel van HENNA. De Henna wordt in de huid gemasseerd waardoor deze langer blijft zitten dan wenkbrauwverf. De wenkbrauwen worden afgetekend doormiddel van een mal, geëpileerd en geharst. Daarna wordt de Henna aangebracht. Heb hiermee tot 6 weken een volle en donkerdere wenkbrauwen.


Brow LEVEL 4 - BROWS & LASHES €35,-

Laat de wenkbrauwen shapen doormiddel van epileren en harsen. Daarna zullen de wenkbrauwen en wimpers geverfd worden. Dit geeft een intense, open blik.

Plan een afspraak
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram