Welkom bij nagelstudio LAK!

Nagelstudio LAK! - het adres voor mooie nagels in het centrum van Utrecht 


Online boeken 

Via deze site kan je makkelijk en snel online je afspraak inplannen. Na het maken van de afspraak krijg je een bevestiging van de gemaakte afspraak. Hierin vindt je de gekozen behandeling, dag, tijd en de voorwaardes. De afspraak kan je tot 72 voor de behandeling zelf annuleren en er is een mogelijkheid om de afspraak zelf te verplaatsen. Aan de hand van de herinneringsmail heb je de mogelijkheid je afspraak kosteloos te annuleren. Zo hebben wij voldoende de tijd om de plek weer op te kunnen vullen. Zeg je binnen 24 uur de afspraak af zitten er kosten aan de geannuleerde afspraak vast

Annuleringskosten; 12 uur €15- / 6 uur €20,- / dag zelf totaal bedrag. Dit doen wij niet omdat we dit leuk vinden. Het kost ons naast ons dagelijkse werk (buiten ons werk om) tijd om deze behandeling te annuleren maar ook weer op te vullen. En je hebt wellicht deze tijd voor een lange periode vastgezet. Last minute annulering is voor ons geen inkomen. 

Wegens de drukte werken we op dit moment met een wachtlijst. Die vindt je als je naar de online agenda gaat en de dag vol zit. De agenda vraagt of je voor die dag op de wachtlijst wilt staan. Houdt er rekening mee dat we op dit moment voor de komende maand al vol zitten. Berichten via Social of app heeft geen zin, aanmelden is de makkelijkste en snelste manier om aan een last minute plek te kunnen komen (mits er geen annuleringen zijn). Daarom is het op dit moment handig om 2 afspraken vooruit te plannen. 

Wij vragen om een aanbetaling van 15% voor de nieuwe klanten die online een boeking doen. De aanbetaling wordt verrekend bij het betalen van de behandeling in de salon, deze kosten worden niet terugbetaald bij het annuleren van de afspraak. Verplaatsen van de afspraak is geen probleem. 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram