Welkom bij nagelstudio LAK!

Nagelstudio LAK! - het adres voor mooie nagels in het centrum van Utrecht 

BLOG AFTER SUMMER

De zomer komt langzaam aan tot een einde! Straks maken we weer plannen voor het najaar en de kerst. De nieuwe OPI Collectie staat ook te popelen om zich kenbaar te maken. Ook dit keer weer 12 prachtige tinten passend bij de herfst en winter. We zijn blij te horen dat Corona voorlopig nog op de achtergrond is en kijken uit naar een soepel laatste periode van 2022. Vanwege de aanhoudende drukte hebben we op dit moment een klantenstop. We zijn druk bezig om LAK! uit te bereiden maar dat heeft tijd nodig. We proberen via de site en sociale ieder geval de communicatie vanuit ons zo duidelijk mogelijk te maken. Plan als vaste klant 2 afspraken vooruit om teleurstelling te voorkomen. Ook vinden we het fijn om al je vragen naar onze what’s app te sturen. Zo hebben we 1 duidelijk en overzichtelijk kanaal wat voor ons sneller werkt, we beantwoorden alle berichtjes namelijk buiten onze werk-uurtjes.

 


BLOG SUMMER

Iedereen gaat voor heerlijke zomerse kleuren, pastel, fel of juist wit, alles kan. We geven je een paar tips om op je vakantie optimaal te genieten van je mooi gelakte nagels. We smeren ons allemaal in om te beschermen tegen de brandende zon. Heb jij een lichte kleur gelcolor op je nagels en smeer je je regelmatig in met een zonnefactor was erna je handen of spoel ze even af. De filter legt een laagje over je gelcolor, dit kan ervoor zorgen dat de gelcolor gaat verkleuren. Zorg dat je een kartonnen vijl met goede grit bij je hebt. Zo haal je haakjes makkelijk en snel weg zonder dat je nagel verder scheurt. Vijl altijd 1 kant op tot het haaltje weg is. Zee en chloorwater drogen je nagels en nagelriemen uit. Dit kan ervoor zorgen dat de gel gaat chippen of je nagels loslaten door te weinig keratine in je nagels. Door ze te voeden met een olie houdt je je nagels soepel en gevoed. 3 simpele tips voor het optimale genot van je mooi gelakte nagels!


BLOG LAK!DOWN

Zojuist hebben we het goede nieuws te horen gekregen, we mogen weer open! Dit was toch wel heel erg onverwacht en dus een grote verrassing. Met heel veel zin en enthousiasme willen we je zo snel mogelijk weer ontvangen. Helaas gaat dit niet binnen een avondje lukken, omdat we met een agenda te maken hebben. We zullen het weekend nodig hebben om iedereen die een afspraak voor de komende weken heeft staan te contacten, we moeten namelijk controleren of de behandeling nog zo moet zijn als ie stond. Daarna nemen we contact op met de klanten die de afgelopen weken niet mochten komen, maar wel een afspraak hadden staan. We zullen alles op alles zetten iedereen te helpen, maar we hopen ook op je begrip. Iedereen had liever gister willen komen en dat gaat niet lukken. We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. We hebben super leuke BOOSTER BOXEN gemaakt en verkocht. Samen trainingen gevolgd om nog beter te worden. De salon heeft weer een opfrisser gehad, net als de behandelingen, website en social media. Alles start klaar gemaakt om jullie weer helemaal fris en fruitig te kunnen ontvangen! Daarnaast heb ik ook even de rust genomen voor mezelf en genoten van mijn kids. Het is al 2 jaar lang hollen en stilstaan, opbouwen, afbouwen en weer opnieuw beginnen. Ik en de meiden van LAK! staat ieder geval weer te springen om je te zien. En gelukkig kan ik zeggen, tot snel!

Liefs Denise


E-mailen
Bellen
Info
Instagram