Welkom bij LAK!

 

BIAB TREATMENT - Gelversteviging

Heb je last van snel ingescheurde en/ of gespleten nagels? Wil je je eigen nagels graag langer laten groeien, maar lukt je dit niet zelf? Dan is de BIAB treatment wellicht wat voor jou! De BIAB is een dikkere en stevigere base dan de 'gewone' base van de gelcolor. Hiermee worden je eigen nagels sterker en krijgen ze de mogelijkheid te groeien. En voorkomt het splijten en inscheuren. Kies voor een naturel look of doe er een mooie gelcolor overheen en heb zeker tot 5 weken plezier (afhankelijk van de verzorging en kwaliteit) van je nagels.  

Plan een afspraak
Gelversteviging Naturel €45,-

Met de BIAB van Gelbottle worden de eigen zwakke nagels verstevigd. Perfect voor kwetsbare, zwakke nagels die wat extra stevigheid kunnen gebruiken om de eigen nagels mooi te laten groeien. Natural look door de lichte roze teddy kleur. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.


Gelversteviging & Gelcolor €50,-

Met de BIAB van Gelbottle worden de eigen zwakke nagels verstevigd. Perfect voor zwakke, kwetsbare nagels die extra stevigheid kunnen gebruiken. Op deze manier kan je je eigen nagels naar de gewenste lengte laten groeien. De behandeling begint met de versteviging en daarna gelakt met de OPI gelcolor. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.


Gelversteviging Naturel FRESH €50,-

We vijlen de BIAB zo dun mogelijk en laten een klein laagje achter op de nagels. Zo beschadigen we nagels niet Vervolgens worden de nagels en nagelriemen gevijld en verzorgd. Hierna krijgen je nagels de nieuwe BIAB behandeling voor stevigheid van de natuurlijke nagels. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.


Gelversteviging & Gelcolor FRESH €60,-

We vijlen de gelcolor eraf en de BIAB zo dun mogelijk. We laten een klein laagje BIAB zitten om zo nagels niet te beschadigen. Na het verwijderen worden nagelriemen verzorgd en nagels in gewenste vorm en lengte gevijld. De nagels worden opnieuw verstevigd met BIAB en vervolgens gelakt met de OPI gelcolor. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.


Inbetween - NEW color on BIAB €50,-

Kom je binnen 3 weken terug en zit de BIAB nog mooi dan vijlen we de Gelcolor eraf en brengen we een nieuwe gelcolor aan. Dit is alleen als de BIAB nog mooi op de nagels. 

Plan een afspraak
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram