Welkom bij LAK!

 

OPI GELCOLOR - Voeten

Wij zijn geen medisch pedicure, maar snappen wel dat onze voeten net zoveel verzorging nodig hebben als onze handen. Maak het plaatje compleet met mooi en strak gelakte teennagels met een gelcolor. Doordat je teennagels minder snel groeien heb je nog langer plezier van de OPI Gelcolor. Doordat de Gelcolor direct droog is kan je bij elke weersomstandigheden direct je schoenen aan! (dit is de reden waarom wij geen "gewone" lak gebruiken op de teennagels) 

Plan een afspraak
Pedicure LEVEL 1 - Gelcolor voeten €38,-

De nagels worden gevijld in gewenste lengte en nagelriemen verzorgd. Na de prep wordt de OPI gelcolor op de teennagels aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met in intens voedende voetencreme en olie voor de nagelriemen.

Bereidt de behandeling uit met de FEETGLOVES voor heerlijk zachte voeten (€9,95)


Pedicure LEVEL 2 - Soak off & New €50,-

De OPI gelcolor wordt verwijdert. De nagels worden in de gewenste lengte gevijld en nagelriemen worden verzorgd. Na de prep wordt de OPI gelcolor aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende voetencreme en olie voor de nagelriemen.

Bereidt de behandeling uit met de FEETGLOVES voor heerlijk zachte voeten (€9,95)


Pedicure LEVEL 3 - Soak off & Mini Pedicure €35,-

De OPI gelcolor wordt verwijdert met de daarvoor bestemde soak off-folies. Wanneer de teennagels in de folies zitten krijgen je voeten de intens voedende gloves aan om eelt zacht te maken en droge plekjes te verzorgen. Na het soaken worden de teennagels naar de gewenste lengte gevijld en nagelriemen worden verzorgd. Met het serum wat in de gloves zit worden de voeten heerlijk gemasseerd. 

Plan een afspraak
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram