Welkom bij LAK!

 

OPI GELCOLOR - HANDEN

Geniet tot 3 weken van strak gelakte nagels met een prachtige hoogglans dankzij de O.P.I. Gelcolor. De gelcolor brengen we in 4 lagen aan, elke laag wordt uitgehard in de daarvoor bestemde LED-lamp. Deze lamp droogt de gelcolor zodat jij gelijk na de behandeling de deur uit kan gaan. De houdbaarheid is afhankelijk van de kwaliteit van de nagels. Goede verzorging is daarmee een must! Keuze uit meer dan 120 kleuren!

Plan een afspraak
LAK! Level 1 - Gelcolor handen €40,-

De nagels en nagelriemen worden voorbereidt voor de gelcolorbehandeling. Vorm en lengte van de nagels worden nagelopen en de nagelriemen  teruggeduwd. Na de prep wordt de OPI gelcolor aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie van OPI PRO SPA, deze voedt de nagels en zorgt voor langere houdbaarheid van de gelcolor.


LAK! Level 2 - Soak off & New €50,-

De OPI gelcolor wordt verwijdert door de daarvoor bestemde soak off folies. Na het verwijderen van de OPI gelcolor worden de nagels weer in de gewenste lengte en vorm gevijld, nagelriemen worden terug geduwd. Na deze mini-manicure wordt de nieuwe OPI gelcolor aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie van OPI PRO SPA, deze voedt de nagels en zorgt met optimaal gebruik voor langere houdbaarheid van de gelcolor.

Toeslag €10,- Als de gelcolor in een andere salon is gezet


LAK! Level 3 - Pro Spa manicure & Gelcolor €45,-

Met deze ultieme behandeling zorg je voor optimaal verzorgde handen en strak gelakte nagels. Deze behandeling is perfect als je erg last hebt van beschadigde en slechte nagelriemen en als de lengte van de nagels een stuk korter moet of in een andere vorm gevijld moet worden. Vervolgens wordt hierna de OPI gelcolor aangebracht. Na de gelcolor krijgen de handen een scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen. Om de behandeling te sluiten worden de handen gevoed met de PRO SPA crème en nagelriemen met olie.


LAK! Level 4 - Soak off & Manicure €30,-

We verwijderen de Gelcolor met de daarvoor bestemde soak off-folies als de nagels gelakt zijn met de OPI gelcolor. Elk merk heeft zijn eigen remover om daarmee de gelcolor te verwijderen, Houdt hiermee rekening tijdens het boeken. Voor het verwijderen van een product van een andere salon kan daarvoor een meerprijs gevraagd worden. Na het verwijderen van de OPI gelcolor worden de nagels naar gewenste lengte en vorm gevijld en de nagelriemen verzorgd. 

Toeslag €5,- Als de gelcolor in een andere salon is gezet


LAK! Level 5 - ULTIMATE! €60,-

We verwijderen de Gelcolor met de met de daarvoor bestemde soak off-folies. De nagels en nagelriemen krijgen een uitgebreide manicure. De nagels worden in gewenste lengte en vorm gevijld, nagelriemen terug geduwd en overtollige velletjes verwijderd. Hierna lakken we de nagels met de OPI Gelcolor. Na het aanbrengen van de Gelcolor krijgen de handen een scrub en handmassage. We sluiten de behandeling af met een voedende nagelriemolie voor het behoudt van de kwaliteit van de nagels en gelcolor. 

Plan een afspraak
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram