Welkom bij LAK!

 

MANICURE - OPI Pro Spa

Wil jij een eerste ervaring in de salon, hebben je nagels/ nagelriemen een boost nodig of ben je toe aan een verwenmoment? Geniet dan van een manicurebehandeling. Deze behandeling is uitermate geschikt voor handen en nagels die extra verzorging kunnen gebruiken. Kies de manicure die bij je past! Houdt rekening met de droogtijd als je je nagels met nagellak wilt laten lakken. 

Plan een afspraak
Manicure LEVEL 1 €30,- zonder nagellak

De nagels worden in gewenste vorm gevijld en nagelriemen verzorgd, de handen krijgen een heerlijke scrub. Nagels worden gepolijst en gelakt met een blanke lak. De behandeling wordt afgesloten met een intensief voedende crème voor de handen en olie voor de nagelriemen. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van OPI PRO SPA!


Manicure LEVEL 2 €40,- met nagellak

De nagels worden in gewenste vorm en lengte gevijld en nagelriemen worden verzorgd. De handen krijgen een heerlijke scrub. De nagels worden gelakt met de Infinite Shine nagellak van OPI. Vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een intensief voedende crème voor de handen en olie voor de nagelriemen. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van OPI PRO SPA. 


Little Princess - tot 11 jaar €15,-

We maken een feestje op de nagels van de kleine prins of prinses!Plan een afspraak


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram