Welkom bij nagelstudio LAK!

Nagelstudio LAK! - het adres voor mooie nagels in het centrum van Utrecht 


BOEK ONLINE

Behandelingen 

 


Manicure


Manicure LEVEL 1 €27,-

De nagels worden in gewenste vorm gevijld en nagelriemen verzorgd, de handen krijgen een heerlijke scrub. Nagels worden gepolijst en gelakt met een blanke lak. De behandeling wordt afgesloten met een intensief voedende crème voor de handen en olie voor de nagelriemen. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van OPI PRO SPA!


Manicure LEVEL 2 €35,-

De nagels worden in gewenste vorm en lengte gevijld en nagelriemen worden verzorgd. De handen krijgen een heerlijke scrub. De nagels worden gelakt met de Infinite Shine nagellak van OPI. Vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een intensief voedende crème voor de handen en olie voor de nagelriemen. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van OPI PRO SPA. 


Gelcolor - OPI


LAK! Level 1 - Gelcolor handen €35,-

De nagels en nagelriemen worden voorbereidt voor de gelcolorbehandeling. Vorm en lengte van de nagels worden nagelopen en overtollige velletjes van de nagelriemen verwijdert. Na de prep wordt de OPI gelcolor aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie van OPI PRO SPA, deze voedt de nagels en zorgt voor langere houdbaarheid van de gelcolor. 


LAK! Level 2 - Soak off & New €45,- 

De OPI gelcolor wordt verwijdert door de daarvoor bestemde soak off folies. Na het verwijderen van de OPI gelcolor worden de nagels weer in de gewenste lengte en vorm gevijld, nagelriemen worden verzorgd en velletjes verwijdert. Na deze manicure wordt de nieuwe OPI gelcolor aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie van OPI PRO SPA, deze voedt de nagels en zorgt met optimaal gebruik voor langere houdbaarheid van de gelcolor.

(Toeslag €5,- Als de gelcolor in een andere salon is gezet).


LAK! Level 3 - Pro Spa manicure & Gelcolor €42,-

Met deze ultieme behandeling zorg je voor optimaal verzorgde handen en strak gelakte nagels. Deze behandeling is perfect als je erg last hebt van beschadigde en slechte nagelriemen en als de lengte van de nagels een stuk korter moet of in een andere vorm gevijld moet worden. Vervolgens wordt hierna de OPI gelcolor aangebracht. Na de gelcolor krijgen de handen een scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen. Om de behandeling te sluiten worden de handen gevoed met de PRO SPA crème en nagelriemen met olie. 


LAK! Level 4 - Soak off & Manicure €25,-

In de salon verwijderen wij de Gelcolor met de daarvoor bestemde soak off folies als de nagels gelakt zijn met de OPI gelcolor. Elk merk heeft zijn eigen remover om daarmee de gelcolor te verwijderen, Houdt hiermee rekening tijdens het boeken. Voor het verwijderen van een product van een andere salon kan daarvoor een meerprijs gevraagd worden. Na het verwijderen van de OPI gelcolor worden de nagels naar gewenste lengte en vorm gevijld en nagelriemen verzorgd. 

 

PEDICURE


Pedicure LEVEL 1 - Gelcolor voeten €38,-

De nagels worden gevijld in gewenste lengte en nagelriemen verzorgd. Na de prep wordt de OPI gelcolor op de teennagels aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met in intens voedende voetencreme en olie voor de nagelriemen.


Pedicure LEVEL 2 - Soak off & New €45,-

De OPI gelcolor wordt verwijdert. De nagels worden in de gewenste lengte gevijld en nagelriemen worden verzorgd. Na de prep wordt de OPI gelcolor aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende voetencreme en olie voor de nagelriemen.


Pedicure LEVEL 3 - Soak off & Mini Pedicure €32,-

De OPI gelcolor wordt verwijdert. De teennagels worden naar de gewenste lengte gevijld en nagelriemen worden verzorgd. De nagels worden gepolijst voor een mooie glans. Met de intens voedende crème voor de voeten en olie voor de nagelriemen wordt de behandeling afgesloten.


GELVERSTEVIGING


Gelversteviging Naturel €40,-

Met de BIAB van Gelbottle worden de eigen zwakke nagels verstevigd. Perfect voor kwetsbare, zwakke nagels die wat extra stevigheid kunnen gebruiken om de eigen nagels mooi te laten groeien. Natural look door de lichte roze teddy kleur. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.


Gelversteviging & Gelcolor €45

Met de BIAB van Gelbottle worden de eigen zwakke nagels verstevigd. Perfect voor zwakke, kwetsbare nagels die extra stevigheid kunnen gebruiken. Op deze manier kan je je eigen nagels naar de gewenste lengte laten groeien. De behandeling begint met de versteviging en daarna gelakt met de OPI gelcolor. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.


Gelversteviging Naturel FRESH €45,-

De BIAB wordt afgeweekt met de soak off folies. Vervolgens worden de nagels en nagelriemen gevijld en verzorgd. Hierna krijgen je nagels de nieuwe BIAB behandeling voor stevigheid van de natuurlijke nagels. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.


Gelversteviging & Gelcolor FRESH €50,-

De gel wordt verwijdert met de daarvoor bestemde soak off folie en remover. Na het verwijderen worden nagelriemen verzorgd en nagels in gewenste vorm en lengte gevijld. De nagels worden opnieuw verstevigd met BIAB en vervolgens gelakt met de OPI gelcolor. De behandeling wordt afgesloten met de intens voedende nagelriemolie.
WEET JE NIET WELKE BEHANDELING JE MOET BOEKEN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP MET DE SALON. WE HELPEN EN DENKEN GRAAG MET JE MEE!

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram