L A K ! 
/

HARDEBOLLENSTRAAT 13 / UTRECHT

 

DE SALON


LAK! zit in hartje Utrecht aan de Hardebollenstraat. Het is de nagelsalon waar je je nagels, handen en voeten naar the next level kan brengen. We werken met de producten van OPI om je het ultieme gevoel te geven en kwaliteit te leveren. Daarnaast verkopen we diverse verzorgingsproducten van OPI, MILU en LOVELI, leuk om te geven of te krijgen. 

In de salon kan je genieten van een spa manicure, gelcolor, spa pedicure, kunstnagels of naildesign. Neem een kijkje bij de behandelingen om te zien welke behandeling jouw het beste past. Voor vragen over de behandelingen of het maken van een afspraak kan je per mail of telefoon contact opnemen. Graag tot ziens bij ons in de salon!

Ons team

Denise

Denise

Functie Owner, Nailstylist, Pedicure

Over Mijn naam is Denise en ik ben nu ruim 7 jaar werkzaam als nagelstyliste. Na mijn opleiding bij OPI ben ik aan huis begonnen met het opzetten van mijn eigen salon. Ik heb mij gespecialiseerd in manicures, gelcolor, kunstnagels en cosmetische voetverzorging. Ik vind het erg belangrijk dat een klant zich welkom en begrepen voelt. We bespreken dan ook altijd eerst de wensen en mogelijkheden voordat ik aan de slag ga. Het leuke aan mijn werk is dat ik mensen blij kan maken met het werk dat ik doe, daarnaast is het opbouwen van een band heel bijzonder. Kortom voldaan en dankbaar werk, wat de wereld ook nog een beetje kleurrijker maakt!

Behandelingen Spa Manicure/ Spa Pedicure/ Gelcolor/ Gelversteviging

Contact denise@lak-salon.nl

Aanwezigheid Dinsdag t/m Zaterdag

Ilona

Ilona

Functie Nailstylist, Naildesigner

Over Ilona heeft veel ervaring op het gebied van beauty, maar haar grootste passie ligt bij nagels. Ze heeft als zelfstandige in diverse salons gewerkt en is veel in modehuizen te vinden. Haar liefde gaat naar het maken van designs. Je kan het zo gek niet bedenken of ze kan het maken. Kom je er niet uit dan denkt Ilona graag met je mee. Ze is pas klaar als zij en jij helemaal tevreden zijn! Heb je een leuk design en weet je niet welke behandeling je moet boeken? Mail haar dan voor je vragen!

Behandelingen Gelcolor/ Gelversteviging Specialisme in Naildesign

Contact ilona@lak-salon.nl

Aanwezigheid Woensdag 9.30 tot 17.30 Donderdag 14.00 tot 21.00

Titel

 

 
E-mailen
Map
Info
Instagram