Welkom bij nagelstudio LAK!

Nagelstudio LAK! - het adres voor mooie nagels in het centrum van Utrecht 


Online boeken - Afspraak bij LAK!

Aanbetaling; Wij rekenen boekingskosten. Voor het maken van een online boeking vragen wij 15% van de behandeling vooruit te betalen. Deze kosten worden verrekend tijdens het afrekenen van je behandeling. De boekingskosten ben je kwijt bij het annuleren van je afspraak. 

Annuleringskosten; Helaas moeten wij kosten in rekening brengen als de afspraak binnen 24 uur is geannuleerd. Dit doen wij niet omdat we dit leuk vinden. Het kost ons naast ons dagelijkse werk (buiten ons werk om) tijd om deze behandeling te annuleren maar ook weer op te vullen. En je hebt wellicht deze tijd voor een lange periode vastgezet. Last minute annulering is voor ons geen inkomen.

Wachtlijst; Wegens de drukte werken we op dit moment met een wachtlijst. Die vindt je als je naar de online agenda gaat en de dag vol zit. De agenda vraagt of je voor die dag op de wachtlijst wilt staan. Houdt er rekening mee dat we op dit moment voor de komende maand al vol zitten. Berichten via Social of app heeft geen zin, aanmelden is de makkelijkste en snelste manier om aan een last minute plek te kunnen komen (mits er geen annuleringen zijn). Daarom is het op dit moment handig om 2 afspraken vooruit te plannen. 

Afrekenen; Anders dan gewend zullen wij voor we met de behandeling starten een prijsopgave geven, Dit schept voor beide duidelijkheid en kom je niet voor verrassingen te staan.


E-mailen
Bellen
Info
Instagram