Welkom bij LAK!

 


Denise

Mijn naam is Denise en al 11 jaar werk ik als beauty & nagelspecialist. Klein begonnen vanuit huis en nu 3 jaar gevestigd aan de Hardebollenstraat. Zowel de behandelingen als het ondernemen doe ik met passie en creativiteit. Ik en mijn team blijven trainen en ontwikkelen om mee te gaan met de nieuwste trends en hoogst haalbare kwaliteit. Daarnaast willen wij elke klant welkom en begrepen laten voelen. Dit alles maakt het werk leuk en uitdagend. Silvia 

8 jaar geleden kwam deze Italiaanse naar Nederland. Ze heeft jaren in een beautysalon in Amsterdam gewerkt waarin ze is gespecialiseerd in diverse beautybehandelingen. Na een uitstapje in de horeca miste ze het vak als nagelstyliste en waxspecialist. Sinds december is Silvia weer werkzaam in de beauty en werkt ze bij LAK! Silvia geeft je eerlijk advies en denkt graag met je mee. Daarnaast deelt ze graag alles met je over Italië en waarom ze naar Nederland is gekomen. Silvia is 5 dagen in de week te vinden in de salon!

 


Kim

Kim werkt bijna 2 jaar bij LAK! als zzp-er. Ze komt uit Zaltbommel en je vindt haar op de vrijdag of zaterdag. Kim wilde naast haar baan bij Jumbo een nieuwe uitdaging. Zo kwam ze eerst als klant en tijdens het lakken kwamen we uit op een samenwerking. Na diverse trainingen en cursussen is Kim in het weekend niet meer weg te denken. Ze verwelkomt je altijd met een lach en een koffietje. Geeft advies over een kleur of klein designtje en luistert ondertussen maar al te graag naar je verhalen. Kim is oplossingsgericht en denkt graag met je mee!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram