Welkom bij LAK!

 


Algemene voorwaarden  - Afspraak bij LAK!

Bevestigingsmail: Na het maken van je afspraak online of in de salon krijg je altijd een bevestigingsmail over je toekomstige afspraak. Hierin vindt je de datum, tijd en gekozen behandeling. Na het boeken ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.
Herinneringsmail: 48 uur voor je afspraak krijg je een herinnering van je afspraak. Hierin vindt je de de gekozen behandeling, datum en tijd. Op dit moment is het nog mogelijk om je afspraak kosteloos te annuleren. We vinden het ook fijn om dan te weten of de gekozen behandeling aangepast moet worden.

Herrineringsmail: We sturen 48 uur voor je afspraak een herinnering per mail. Na aanleiding van deze mail kan je je afspraak kosteloos annuleren. Controleer of de gekozen behandeling nog steeds juist is. Zo hebben wij voldoende tijd om de afspraak aan te passen en uit te voeren. 

Dubbele afspraak: Heb je naast je eerder gemaakte afspraak toch een andere afspraak geboekt omdat dat beter uitkomt qua dag of tijd is dat geen probleem. Geef dit via de app door zodat we de oude afspraak op tijd kunnen annuleren. 


Annuleringskosten: 
Door de bevestiging- en herinneringsmail ben je zelf verantwoordelijk voor je afspraak. Het niet nakomen van de afspraak brengt kosten met zich mee. Helaas moeten wij kosten in rekening brengen als de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd. Dit doen wij niet omdat we dit leuk vinden. Het kost ons naast ons dagelijkse werk (buiten ons werk om) tijd om deze behandeling te annuleren maar ook weer op te vullen. En je hebt wellicht deze tijd voor een lange periode vastgezet. Last minute annulering is voor ons geen inkomen.

Veelvuldig annuleren: We merken dat er net zo makkelijk een afspraak wordt geannuleerd als gemaakt. We houden deze plek soms weken lang bezet om vervolgens geannuleerd te worden. is de afspraak 3x achter elkaar geannuleerd is het helaas niet meer mogelijk om online je boeking te maken. We zullen hierover ook contact met je opnemen.

Wachtlijst: Wegens de drukte werken we op dit moment met een wachtlijst. Die vindt je als je naar de online agenda gaat en de dag vol zit. De agenda vraagt of je voor die dag op de wachtlijst wilt staan. Houdt er rekening mee dat we op dit moment voor de komende maand al vol zitten. Berichten via Social of app heeft geen zin, aanmelden is de makkelijkste en snelste manier om aan een last minute plek te kunnen komen (mits er geen annuleringen zijn). Daarom is het op dit moment handig om 2 afspraken vooruit te plannen. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram